6 Comments

 1. Desearia saber cual es el aparato de aire acondicionado que me de seguridad de que tenga filtros específicos para personas alérgicas y su precio
  Tenemos dos aparatos de los de pared con las instalaciones completas, pero desearía cambiar al menos uno que tenga las condiciones antes mencionadas
  Saludos

  • Buenas tardes Sr Martínez,
   Le aconsejaría que se mirara el modelo MSZ-FH Kirigamine de Mitsubishi electric, que incorpora filtros específicos para purificar el aire y para personas alérgicas.

   Para darle un precio final les agradecería nos contactaran al 932185847 para conocer las características específicas de su instalación.

   Un saludo,

   JAG Alcaide

 2. josep mayol vendrell

  AVUI, HA ESTAT EL PRIMER COP QUE HE TINGUT CONTACTE AMB AQUESTS SRS., HA ESTAT UN PLAER. PUNTUALS, EFICIENTS, PROFECIONALS….; NO ESTIC ACOSTUMAT AQUEST TRACTE I EFICIENCIA. MOLT, MOLT BÉ !!!!

 3. Elena Lobato García

  Holaa!!!,…acabo de ser atendida para una limpieza de aire acondicionado por el técnico Peter y, el trato ha sido muy amable, a la vez que su trabajo rápido y eficaz…

  Gracias por todo,

  Elena

 4. Joan Ramon Ruiz

  Necessitava reparar l´aire acondicionat de casa. Vaig llegir referencies i vaig contactar JAG Alcaide.
  No puc estar mes content, un tracte directe i senzill desde el primer moment. El tècnic Pedro que va venir a casa superprofesional i amable.
  Totalment recomanables

 5. Francesc Gomà Dalmases

  Ahir en GORKA, DE JAGALCAIDE, ens va fer una instal·lació elèctrica en un pis dels meus pares (canvi de quadre elèctric i tiratge de cables) i hem quedat molt contents. Dona gust disposar d’un bon servei tècnic, professional i, alhora, amb molt bon tracte i molt humà. Eskerrik asko (moltes gràcies), Gorka !

Leave a comment